Terug

Volg Shownieuws

‘Bella Hadid verraden door Selena Gomez’

‘Bella Hadid verraden door Selena Gomez’

Nieuws

14 jan 2017, 16:14

Bella Hadid is woest op Selena Gomez. De zangeres zou rapper The Weeknd zijn gaan daten vrijwel direct na zijn break-up met het model.

Volgens het Amerikaanse TMZ gingen Bella en The Weeknd twee maanden geleden vanwege de afstand uit elkaar. Bronnen rondom Selena zeggen weer dat zij al twee maanden date met de rapper en dat ze zelfs al samen de feestdagen hebben gevierd.

Het zou Bella vooral steken dat zij via internet op de hoogte kwam van zijn nieuwe liefde. Bella heeft vervolgens Selena direct ontvolgd op Instagram. Saillant detail: Bella en haar zus Gigi hebben Selena onlangs nog veel hulp geboden, toen zij worstelde met stemmingswisselingen.

Enkele dagen geleden doken foto's op van het kersverse stelletje Selena en The Weeknd. De twee konden volgens ooggetuigen nauwelijks van elkaar afblijven toen ze dinsdag een bord pasta deelden in een restaurant in Los Angeles. “Het is nog pril en niet serieus”, vertelde een ingewijde aan People.

https://www.instagram.com/p/BPIl9NWDAgS/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.