Terug

Volg Shownieuws

Ben Saunders met spoed naar het ziekenhuis

Nieuws

27 feb 2022, 20:56

Ben Saunders werd met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd, waar artsen een abces van 5,1 centimeter op zijn dikke darm constateerden. Hij ligt nog steeds in het ziekenhuis. Dat laat de zanger weten aan Shownieuws na berichtgeving van weekblad Story.

Een operatie is op dit moment nog niet mogelijk. "Ik had al twee weken last van mijn buik, maar ging gewoon door,’ vertelt Ben Saunders. "De pijn werd steeds erger. Toen ik niet meer aanspreekbaar was en alleen maar op bed kon liggen, nam Janita het heft in eigen hand. Ze vond het genoeg geweest. Toen zijn we met spoed naar het ziekenhuis gegaan."

Abces

"Ik bleek een ontstoken dikke darm te hebben", vertelt Ben. "En het abces zit op een gevaarlijke plek, in de buurt van bloedvaten. Daarom moet het abces eerst slinken".

Operatie

Na vijf dagen in het ziekenhuis mocht Ben naar huis. De zanger hoopte dat het abces door medicatie zou slinken, maar dat bleek niet helemaal voorspoedig te gaan. Inmiddels is Ben weer opgenomen in het ziekenhuis en ligt hij er alweer drie dagen. "Als het abces niet geslonken is, moet ik toch onder het mes", vertelt Ben. "Dan moet er een stuk weggesneden worden en dat zou kunnen betekenen dat ik een stoma krijg".

Hoe het komt weet Ben niet. "Ik ben tien kilo afgevallen, doordat ik zoveel pijn had kon ik niet goed eten. Ik moet nu wel een gezonder dieet gaan aanhouden, geen cola meer en geen wit brood", aldus de zanger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.