Terug

Volg Shownieuws

Benedict Cumberbatch wilde eigenlijk andere artiestennaam

Benedict Cumberbatch wilde eigenlijk andere artiestennaam

Nieuws

6 mei 2022, 16:31

Benedict Cumberbatch had bijna een andere artiestennaam gekozen. Hij vindt zijn achternaam namelijk klinken als "een scheet in een bad". Dat zegt de 45-jarige acteur in The Late Late Show van James Corden.

Onhandige achternaam

De Marvel-filmster, wiens volledige naam Benedict Timothy Carlton Cumberbatch is, zegt dat hij zijn achternaam "moeilijk uit te spreken" vindt. "Het is geweldig voor Scrabble, maar afgezien daarvan is het een onhandige naam", zegt hij. Daarom wilde hij in eerste instantie Ben Carlton als zijn artiestennaam gebruiken. Zijn manager attendeerde hem er echter op dat Cumberbatch 'veel beter in het geheugen van fans' blijft hangen. "En zoals iedereen kan zien heb ik geluisterd naar hem."

Cumberbatch is momenteel te zien in de blockbuster Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, die in de bioscopen draait.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.