Terug

Volg Shownieuws

Bert geeft toe: 'Ik heb de boel belazerd in Temptation Island'

Nieuws

30 nov 2021, 17:46

Bert uit Temptation Island: Love or Leave blijkt de boel flink belazerd te hebben. Hij geeft toe te hebben gelogen in het programma. Hij hoopte namelijk dat hij dan naar huis gestuurd zou worden...

In het programma, toen bleek dat de relatie van Bert met Delphine zou gaan klappen, vertelde de mannelijke helft van het koppel 'thuis iemand te hebben zitten'. Die dame zou op Bert wachten en hij vertelde haar erg te missen en graag te zien. Dit blijkt echter totale onzin te zijn.

Bij RumagTV vertelt Bert de waarheid. Hij deed een leugentje om zijn eigen bestwil en wilde op die manier uit het programma getrapt worden. "Eerlijk? Ik wilde gewoon naar huis. Ik dacht, als ik nu naar huis ga en ik breek alle connecties af, dan sturen de dames mij naar huis." Helaas voor Bert werkte de tactiek niet en moest hij gewoon blijven.

Nieuw liefdesgeluk

In de laatste aflevering van het seizoen werd wel duidelijk dat Bert het liefdesgeluk weer heeft gevonden. Niet met deze 'dame die op hem wacht', maar een andere. Hier lees je meer over via deze link.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.