Terug

Volg Shownieuws

BETRAPT? 'Beelden van vreemdgaande Donny Roelvink'

Nieuws

3 juni 2018, 23:21

Het lijkt erop dat Donny Roelvink toch echt een slippertje heeft gemaakt in Temptation Island VIPS. Oplettende kijker Sophie van Sliedregt heeft namelijk na wat speurwerk een behoorlijk groot 'Bewijsstuk A' gevonden in de eerste beelden van het programma...

In de promobeelden is te zien hoe er zich onder de lakens van een van de deelnemers van alles afspeelt. Maar als je goed oplet, zie je een petje naast het bed liggen. En laat Sophie nu ook beelden hebben gevonden van Donny Roelvink en Niels, waarin te zien is hoe zij een soortgelijk petje dragen.

Ook Michella Kox deelt de collage van Sophie en in de reacties lijken de meeste mensen te denken dat dit om het petje van Donny gaat. Verhalen die eerder deze week in de media opdoken lijken dit te bevestigen. Na de opnames van Temptation Island VIPS kwamen er namelijk al snel geruchten op gang dat Donny Roelvink en zijn vriendin Amijé het avontuur niet zouden hebben overleefd. Zo genoot Donny van zonnig Ibiza, en niet met Amijé, maar met verleidster Danique! Eerder werden zij ook al gespot in Bloemendaal... (zie video)

UPDATE: Speurneus Sophie stuurt ons zojuist onderstaande foto's door. Uit de foto's die te zien zijn op de Instagram-accounts van Amijé en Donny lijkt te kunnen worden opgemaakt dat zij vandaag samen naar Amsterdam Open Air zijn geweest. Is het dus toch koek en ei tussen de twee?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.