Terug

Volg Shownieuws

Bettina zet jarige Jim Bakkum flink voor paal

Nieuws

10 aug 2020, 17:52

Jim Bakkum viert maandag zijn 33e verjaardag. Hoogtijd voor zijn geliefde Bettina om hem in het zonnetje te zetten. Dat doet zij op geheel eigen wijze...

Zo plaatst ze namelijk een wat minder flatteuze foto van haar man Jim, waarop je twee keer moet kijken of het wel écht Jim is. Op de foto heeft Jim zijn ogen maar half open en draagt hij een bril. "M’n liefste is jarig. Hoera!! I love u", schrijft ze bij de foto. "Gefeliciteerd met je man lieverd. En ik verheug me nu al op zijn post als jij jarig bent", schrijft Chantal Janzen.

Het stel deelt vaker minder charmante foto's van elkaar, zoals ook in de bovenstaande video te zien is. Jim wordt vandaag extra voor de gek gehouden, zo schrijft hij zelf op zijn Instagram. "Dit stond op me te wachten toen ik terugkwam van mijn training. Deden ze vanochtend bewust alsof ze niks voor me hadden. Geen cadeautjes. Geen versiering. Niks. Vonden ze leuk. Maar ík vond dit leuk. En zo lief. Vandaag lekker met zijn vijfjes vieren in deze drukke tijd. Zin in. 33."

https://www.instagram.com/p/CDswyENn-ko/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.