Terug

Volg Shownieuws

Bevestigd! Emile Ratelband wordt vader van achtste kind

Nieuws

5 juni 2019, 11:26

Emile Ratelband kan zijn geluk niet op. Nadat zijn eerste draagmoeder het na twee miskramen toch nóg een derde keer wilde proberen, is het ditmaal scheepsrecht! Eind oktober is ze uitgerekend van zijn achtste kind.

Aan Party vertelt Emile openhartig over het babynieuws. "Ik heb de eerste echofoto gezien. Mooi hoor, ik word er een beetje emotioneel van." Eerder kreeg de draagmoeder twee miskramen. De positiviteitsgoeroe vertelt dat hij het niet nog een keer wilde proberen, maar dat zij vol bleef houden. "Toen heb ik mijn hart opengesteld en dacht ik: oké, dan moeten we het goed in de gaten houden, en dat hebben we gedaan. Het eerste schot was gelijk in de roos. Ze is nu in zestien weken zwanger. Eind oktober is ze uitgerekend."

De vorige miskramen vonden plaats tot aan de vijftiende week. Emile vertelt dat dat vermoedelijk kwam door een cyste in haar baarmoeder. "Het zit nu goed. Dat laat de echo ook zien. De cyste is weg, die hebben ze er na de laatste miskramen uitgehaald. Ik wil nog wel een vruchtwaterpunctie laten doen om het syndroom van Down uit de sluiten. De verloskundige heeft gezegd dat dat niet nodig is omdat het er allemaal goed uit ziet, maar ik vind dat toch wel waardevol."

Ondanks dat Emile nog een paar maanden moet wachten tot hij zijn baby kan bewonderen, ziet hij al precies voor zich hoe de opvoeding moet gaan.  Zo vertelt hij aan het blad dat hij van plan is om een Chinese en Engelse au pair in huis te nemen voor de opvoeding. Hij moet nog kijken of de draagmoeder bij hem in huis komt wonen. "Dat bepaal ik. We hebben een contract getekend dat als het kindje daar is, zij het afstaat en zij het bezoekrecht houdt. Ik doe dat ruimhartiger dan de overheid dat bij mij doet. Om het weekend mag ze het kindje hebben en dan breng en haal ik het."

Naast deze draagmoeder heeft hij nog een andere, maar deze is nog niet zwanger geweest. Emile: "Met de andere draagmoeder zijn er wat - hoe zeg ik het netjes - familiaire strubbelingen. Daar zit ik tussenin en dat vind ik niet prettig. Zij wil niet zwanger zijn in de zomer, ze wil het moment dat ze bezwangerd wordt uitstellen tot augustus." Ook stellen haar ouders vraagtekens bij haar plannen vanwege zijn leeftijd. "Ik ben een stuk ouder dan haar ouders, dus ik begrijp wel dat het verhaal voor hen ingeleid moet worden. Ik heb binnenkort een afspraak met ze."

Toch staat Emile niet stil. "Als er nog draagmoeders zijn die zich aan willen melden is dat oké. Het zou best kunnen dat ik er nog een paar neem." Maar op een relatie zit hij totaal niet te wachten. "Ik leef, sinds ik uit het klooster kom, volledig platonisch. Ik heb nu vriendinnen waar ik geen seks mee heb. Al mijn vriendinnen weten dat. Zij hebben daar wel moeite mee, maar ik doe dat niet meer." Hij legt uit dat dit te maken heeft met de scheiding van Moon, die voor hem traumatisch was. "Ik wil kinderen, maar geen vrouw meer. Ik heb geen zin meer in medezeggenschap, overleg en allerlei rare situaties waarin ik verantwoording af moet leggen over mijn nieuwe kinderen. Ik bepaal zelf wat goed is voor het kind. Ik heb er zeven opgevoed en die zijn allemaal goed terecht genomen. Ik heb geen enkele aarzeling dat ik het niet alleen zou kunnen."

Vorig jaar november kwam naar buiten dat de draagmoeder van Emile Ratelband een miskraam had (zie video). Emile zou over enkele maanden vader worden van twee jongetjes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.