Terug

Volg Shownieuws

RTL bevestigt: Frank en Rogier niet meer op de buis

RTL bevestigt: Frank en Rogier niet meer op de buis

Nieuws

9 aug 2021, 15:43

RTL maakt voorlopig geen nieuwe programma's met interieurstylisten Frank Jansen en Rogier Smit. Dat bevestigt een woordvoerder van de zender desgevraagd aan het ANP. De reden is niet bekendgemaakt.

Zondag meldde De Telegraaf dat de RTL-directie "geen vertrouwen" meer zou hebben in het interieurduo. De twee scoorden drie jaar geleden met hun programma Paleis voor een prikkie hoge kijkcijfers. Ze waren dit jaar voor het laatst te zien in het programma De Druiventros: d'r op of d'r onder.

Frank en Rogier kwamen eind vorig jaar veelvuldig in het nieuws vanwege hun relatieproblemen, die ze veelal in de media uitvochten. Toch denkt het stel er samen uit te kunnen komen. "We zijn vaker door een dal gegaan en altijd wisten we weer de weg naar elkaar terug te vinden. Dat hoort er nou eenmaal bij als je al twintig jaar samen bent," zei Frank eerder tegen het AD.

Frank deed in Bekend in de Buurt zijn verhaal over de breuk met Rogier. Dit is in de video bovenaan deze pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.