Terug

Volg Shownieuws

Bevestigt vriendin van Matthijs de Ligt hier zijn transfer?

Bevestigt vriendin van Matthijs de Ligt hier zijn transfer?

Nieuws

10 juli 2019, 15:46

Er is nog altijd veel onduidelijk omtrent de eventuele transfer van Matthijs de Ligt. Zijn vriendin lijkt nu toch te onthullen dat de voetballer wel degelijk weggaat en zijn voetbalgeluk elders gaat op zoeken.

Matthijs is al een flinke tijd gelukkig met zijn vriendin AnneKee. Een goede vriendin van haar, Kiki, plaatst op Instagram een foto waarbij ze het vertrek van AnneKee aankondigd. "Afscheid van m’n lieve @annekeemolenaar, ga je missen en súper trots op je", schrijft Kiki bij de foto.

https://www.instagram.com/p/BzkQdHsBqMT/

Veel mensen zien dit als een bevestiging dat de Ligt inderdaad naar Juventus in Italië gaat. In de comments zijn er zelfs Italiaanse reacties te lezen, dus de Italianen hebben goed speurwerk verricht!

Het Italiaanse Tuttosport melde eerder dat Juventus de overgang van Matthijs de Ligt voor aanstaande zaterdag afgerond wil hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.