Terug

Volg Shownieuws

BEWIJS?! Harrie weer te zien in Ex On The Beach?

BEWIJS?! Harrie weer te zien in Ex On The Beach?

Nieuws

5 apr 2021, 19:09

Het lijkt erop dat Harrie Snijders zijn record gaat proberen te verbreken in Ex On The Beach: Double Dutch. De legendarische realityster zou in het nieuwe seizoen zomaar eens aan kunnen spoelen op het strand als één van de exen...

Het immer alerte LoveReality.nl en de website Verraderlijk hebben bewijsmateriaal verzameld. Sluitend is het niet, veelbelovend wel. Volgens de websites volgt hij namelijk bijna iedere kandidaat van het nog uit te zenden seizoen op Instagram!

Ook volgen veel van de acht 'originals' van het nieuwe seizoen Harrie. Dit zou erop kunnen duiden dat zij elkaar dus onlangs hebben leren kennen. Of Harrie aanspoelt op het strand als ex, zal de komende weken blijken. Het nieuwe seizoen begint namelijk al op 11 april.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat ze elkaar gewoon als geïnteresseerde voormalig en huidige Ex On The Beach-sterren zijn gaan volgen. Shownieuws ondervroeg de nieuwe cast onlangs nog over hun kennis van hun voorgangers en dat zat wel goed, zoals je kan zien in de video hieronder.

Nieuwe cast Ex On The Beach
2:25
Nieuwe cast Ex On The Beach

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.