Terug

Volg Shownieuws

Bibi Breijman onzeker over borsten: 'Twee uitgelekte theezakjes'

Bibi Breijman onzeker over borsten: 'Twee uitgelekte theezakjes'

Nieuws

17 aug 2021, 17:27

Ooit was Bibi Breijman o zo blij met haar voorgevel. Maar volgens de influencer is 'het hele zooitje' inmiddels ingestort en dat heeft haar behoorlijk onzeker gemaakt.

In de nieuwe Flair schrijft Bibi altijd trots te zijn geweest op haar borsten. "Ik kocht laag uitgesneden truitjes met zo’n randje van kant. Tikkeltje ordinair, maar hé, zolang het niet bij de Pabo of Christine le Duc vandaan kwam, kon ik het verantwoorden naar mijn ouders."

De band met haar voorgevel wordt nóg hechter wanneer ze in 2018 bevalt van haar dochtertje Teddy ."Prachtig vond ik het hoe de natuur haar werk deed", gaat Bibi verder. "Tijdens de stuwingen voelde ik me Lolo Ferrari met kompressen in mijn beha. Ze stonden op springen en bedienden mijn kindje bij iedere kreet."

Voorgevelrenovatie

Maar niet veel later valt Bibi van haar roze wolk. Volgens haar stort het hele zooitje in tot 'twee uitgelekte theezakjes.' "Na het zien van vakantiefoto’s van mezelf wist ik het zeker: tijd voor een voorgevelrenovatie." Dus sleurt Bibi vriendlief Waylon mee naar de kliniek. Maar als de influencer bij de chirurg is, ontstaat de twijfel. "Waarom snijden?, dacht ik. Ze zijn immers hartstikke gezond en ze doen hun werk. Ik trok mijn beha aan en verliet opgelucht het pand", aldus Bibi.

Grote bos rozen

Eind december wordt Bibi nog in het zonnetje gezet door Teddy en Waylon. Ze wint dan de finale van Het Perfecte Plaatje, zo is te zien in de video bovenaan dit artikel. Voor de grote finale moet Bibi vijf dagen op de Waddeneilanden zijn, waardoor ze haar thuis moet missen. Bij terugkomst stonden vriend Waylon en dochtertje Teddy haar op te wachten met een grote bos rozen.

Bron foto: Instagram / Bibi Breijman

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.