Terug

Volg Shownieuws

Bibi Breijman staat emotioneel stil bij groot verlies

Nieuws

16 okt 2022, 12:51

Bibi Breijman staat zondag op emotionele wijze stil bij een groot verlies: haar overleden opa. Op Instagram heeft ze een prachtige tekst geschreven over hem waarin ze onder meer schrijft over de dingen die ze nog graag met haar opa had willen doen. Ze bezorgt haar volgers kippenvel...

Bibi deelt onderstaande post waarop ze met haar opa is te zien. Ze begint de tekst met: "Hoeveel jaren passen er in een dag? Dan wil ik er een dagje uit. Samen alles nog één keer opnieuw beleven (...)" De hele tekst is hieronder te zien.

Bibi maakt veel indruk met haar post. "Dat raakt me. Heel veel sterkte", schrijft iemand. En een ander zegt: "Wat mooi en beeldend geschreven Biebs 😢❤️ sterkte 🌟" En deze volger schrijft: "Twee keer gelezen en twee keer kippenvel… sterkte lieve Bibi bij het missen van jouw Oop…"

Het is een roerige periode voor Bibi. Eerder dit jaar bevestigde Waylon vlak na de geboorte van hun zoontje Chester in een inmiddels verwijderd bericht, dat hij tijdens haar zwangerschap is vreemdgegaan. De zanger, met wie Breijman twee kinderen heeft, zei eerder tegen RTL Boulevard dat ze hun problemen "samen oplossen". In augustus vertelde Bibi emotioneel voor het eerst in haar vlog over deze afgelopen roerige tijd, zie de video's bovenaan de pagina en hieronder.

(screenshot: YouTube Bibi Breijman)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.