Terug

Volg Shownieuws

Bibian Mentel geëerd op 49ste verjaardag

Nieuws

27 sep 2021, 17:11

Vandaag zou Bibian Mentel, die eerder dit jaar overleed, 49 jaar zijn geworden. Haar dierbaren staan maandag stil bij haar verjaardag.

Op de Instagram-pagina van de overleden paralympisch kampioen wordt uitgebreid stilgestaan bij haar 49e verjaardag. "Vandaag vieren wij de verjaardag van Bibian en blazen wij voor haar 49 kaarsjes uit. Bij het uitblazen wensen wij dat Bibian haar droom werkelijkheid wordt, namelijk: gelijke kansen voor iedereen met een lichamelijke uitdaging", is te lezen bij een foto van Bibian.

Trots

Het bericht wordt vervolgd: "Wij zijn trots dat Bibians droom nu ook onze droom geworden is. Samen met alle mensen van Team Mentelity gaan we er voor zorgen dat Bibian haar droom uit gaat komen."

Onlangs sprak Shownieuws Bibian's zoon over deze moeilijke dag, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina. Ook vertelde Edwin Spee, Bibian's echtgenoot, dat hij opnieuw gelukkig is in de liefde. Tevens gaf hij duidelijkheid waarom hij zijn nieuwe relatie zo kort na het overlijden van Bibian wereldkundig maakte. Hierover vertelt hij in de video hieronder.

Edwin Spee openhartig over nieuwe liefde
2:02
Edwin Spee openhartig over nieuwe liefde

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.