Terug

Volg Shownieuws

Bibian Mentel openhartig over intense periode

Nieuws

3 nov 2019, 16:42

Shownieuws sprak deze week met niemand minder dan Bibian Mentel. De voormalig paralympisch snowboardkampioene praat openhartig over haar leven in een rolstoel en over een intense periode.

Zo vertelt ze over een risicovolle operatie, waardoor ze uiteindelijk niet meer kan lopen, het volgende: "Het was een complete verrassing. De operatie was ook heel goed gegaan en de volgende dag kwam mijn arts de kamer binnen en die zei van: 'Joh, de operatie is top gegaan en we zijn heel tevreden en je kan met een paar dagen naar huis'. Ik zei: 'Een ding alleen, ik kan mijn benen niet meer bewegen...'"

Hoewel de brunette sindsdien niet meer kan lopen, is de treurige bijkomstigheid een bijzaak voor haar. "Als ik morgen weer mijn loopfunctie terug zou hebben, zou ik daar helemaal blij mee zijn. Maar het is maar een bijzaak ten opzichte van de rest wat er in mijn lichaam speelt."

Het hele interview met Bibian is vanavond te zien in Shownieuws om 22:55 uur bij SBS6. 

Overigens komt er voorlopig nog geen periode van rust voor Bibian. Eind oktober werd er (alweer) een grote tumor in haar rug ontdekt. Omdat het gezwel al dermate groot is, is bestralen geen optie meer en zal het eind november operatief moeten worden verwijderd. Haar man, Edwin Spee, plaatste een emotione post hiervan op Facebook. Deze is hier terug te lezen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.