Terug

Volg Shownieuws

Bibian Mentel over samengesteld gezin: 'Het is altijd gezellig'

Bibian Mentel over samengesteld gezin: 'Het is altijd gezellig'

Nieuws

13 mrt 2021, 12:51

Bibian Mentel en haar man Edwin vertellen aan tijdschrift Margiet openhartig over hun samengestelde gezin. Ook haar zoon Julian (18) en twee stiefdochters Laila (22) en Annabelle (22) komen het het woord. Een drukke boel, maar volgens de familie is er nooit ruzie.

Toen de oud snowboardster en Edwin bij elkaar kwamen, klikte het al gelijk tussen de kinderen. "Het ging heel organisch", vertelt Bibian. Het stel heeft samen nooit een baby gekregen. "We hebben zelf ook over kinderen nagedacht, maar vanwege de ziekte van Bibian leek ons dat geen goed idee", legt Edwin uit.

Maar volgens de twee is dat nooit een gemis geweest. Het gezin heeft het prima naar hun zin met elkaar. "Als we bij elkaar zijn is het eigenlijk altijd gezellig, we hebben nooit ruzie of gedoe."

Band met stiefdochters

Stiefdochters Laila en Isabella hebben veel bewondering voor Bibian. "Niet door wat ze heeft meegemaakt, maar door wie ze is. Het gaat erom wie ze is als mens, niet om de medailles die ze heeft gehaald of hoe ze met haar ziekte omgaat", verklaart Laila. "Het leuke van Bibian is dat ze er altijd voor in is om leuke dingen te doen."

"Ik durf het nog even aan."

Begin maart werd bekend dat Bibian uitzaaiingen naar de hersenen heeft en afscheid moet nemen van haar naasten. In de talkshow van Humberto Tan vertelde ze: "Het gaat, het is redelijk onder controle met de medicijnen", vertelde Mentel zelf via een videoverbinding. "Zoals ik me nu voel, durf ik het nog even aan." De beelden zijn in de video bovenaan dit artikel te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.