Terug

Volg Shownieuws

Bibian Mentel weer thuis

Bibian Mentel weer thuis

Nieuws

27 juli 2017, 10:33

Bibian Mentel heeft het ziekenhuis verlaten en is weer thuis, dat meldt haar partner Edwin Spee op Facebook. De zesvoudig Nederlands kampioen snowboarden krijgt begin deze maand een grote klap te verwerken als ze te horen krijgt dat er voor de negende keer kanker is aangetroffen in haar lichaam.

''Na 2,5 week ziekenhuis (door een vervelende rot bacterie), 7 kilo lichter en nog wat zwakjes maar helemaal blij en klaar voor de strijd tegen die rot tumoren,'' schrijft Edwin op Facebook. ''Vandaag alweer de 7e van een serie van 20 bestralingen gehad.'' 14 augustus zal Bibian haar laatste bestraling hebben, waarna ze met het hele gezin gaan genieten van een vakantie.

Mentel werd vorig jaar opgegeven toen er voor de achtste keer kanker bij haar was aangetroffen. Een nieuwe vorm van bestralen sloeg echter aan. Begin deze maand werd er toch weer een verdacht plekje bij haar slokdarm gevonden. Ook bleek ze tumorcellen in haar nek te hebben.

Mentel grossierde de afgelopen jaren in prijzen op haar snowboard. Ze won in 2014 onder meer goud op de Paralympische Spelen van Sotsji.

https://www.facebook.com/edwin.spee.3/posts/10210533163111723

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.