Terug

Volg Shownieuws

Big Brother keert volgend jaar terug op de buis

Big Brother keert volgend jaar terug op de buis

Nieuws

29 juli 2021, 08:16

Er waren al wat geruchten, maar nu is het zeker: het programma Big Brother keert in 2022 terug op televisie. Producent EndemolShine heeft op de website van het programma de inschrijving voor mogelijke kandidaten geopend.

In Big Brother laat een groep mensen zich opsluiten in een huis waar zij 24 uur per dag worden gevolgd door een flink aantal camera's. Het concept werd eind vorige eeuw bedacht door John de Mol en kwam in 1999 op de Nederlandse tv. De reeks ontpopte zich tot een hype en werd in talloze landen overgenomen.

Het programma maakte dit jaar in Nederland een doorstart. De aftrap van de realityserie, die op 4 januari te zien was, werd nog door ruim 1,3 miljoen mensen bekeken. In de weken erna verloor het programma flink wat kijkers. Zo stemden er dagelijks rond de 400.000 mensen af op de serie, die op RTL 5 werd uitgezonden.

Vorig seizoen

Jill werd door het Nederlandse en Vlaamse publiek verkozen tot winnaar van het vorige seizoen van Big Brother. De Nederlandse nam het op tegen Liese en Nick in de finale van het programma.

De kandidate streed in de laatste minuten tegen Nick, want Liese viel al eerder af. Jill ging met de geldprijs van ruim 70.000 euro naar huis. Beelden van de finale zijn te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.