Terug

Volg Shownieuws

Big Brother-kijkers zijn er klaar mee: 'Geef een verbod'

Nieuws

3 feb 2022, 16:17

Veel kijkers van Big Brother vinden dat er ingegrepen moet worden. Een van de bewoners lijkt volgens hen namelijk niet bepaald haar best te doen...

Nawel zou volgens de fanatieke Twitteraars wel heel erg veel in bed liggen. Als alle bewoners druk bezig zijn met dagelijkse bezigheden, is opvallend vaak te zien dat Nawel gewoon onder de dekens ligt.

"Big Brother, geef Nawel even een verbod om op bed te liggen overdag", schrijft een gefrustreerde kijker bijvoorbeeld op het sociale medium. "Ik denk dat als Nawel zaterdag het huis moet verlaten, ze haar met bed en al eruit moeten tillen", reageert een ander met humor.

Hieronder nog een aantal tweets van geïrriteerde Big Brother-fans:

Overigens heeft Nawel ook genoeg fans, dus de kans dat ze er om deze reden snel uitgestemd zal worden is niet heel groot.

Jill

In het vorige seizoen werd bewoonster Jill naar het ziekenhuis gebracht nadat ze onwel was geworden. Zij kon na een week terugkeren en won uiteindelijk (zie video's bovenaan de pagina en hieronder).

De finale van Big Brother
0:31
De finale van Big Brother

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.