Terug

Volg Shownieuws

Big Brother-Leroy haalt uit naar medebewoners

Nieuws

12 feb 2022, 12:58

Leroy uit Big Brother mag dan wel zelf enorm onder vuur liggen, ook hij deelt graag uit. Hij voelt zich belazerd en haalt uit naar enkele medebewoners...

Dit zegt hij volgens LoveReality.nl tegen Nawel en Peter. "Ik voel me constant genaaid", aldus Leroy. "We hebben een leuke groep, maar er zitten een aantal mensen in die eruit moeten."

Als Peter en Nawel hem gelijk geven, zegt hij: "“We zien gewoon precies hetzelfde. Ik kan mezelf hier van bij het begin al niet ontplooien. Constant houdt mij iets tegen, want ik irriteer mij aan iets." Peter snapt Leroys kritiek wel. "Dat komt door een aantal personen die kinderachtig doen." Nawel vervolgens: "Ach, wij zijn zoveel meer! Ik ben zoveel meer dan wat ik nu ben, ik zie dat ook bij jullie. Als Salar niet weggaat zaterdag, zal het moeilijk worden."

Grensoverschrijdend gedrag?

Leroy kreeg deze week gigantische kritiek te verwerken, nadat hij vrouwelijke bewoners onder de douche zou hebben begluurd. De deelnemer kreeg een officiële waarschuwing en moet verplicht met een psycholoog praten. Kijkers zijn hem onder andere na dit incident graag vertrekken, maar dat gaat niet. Leroy kocht voor 5000 euro immuniteit en dus zit hij zeker nog een week in het huis.

In de video bovenaan is meer te zien over de Big Brother-rel, en de eventuele gevolgen voor Leroy.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.