Terug

Volg Shownieuws

Bijna 1,4 miljoen kijkers voor Het Perfecte Plaatje

Nieuws

11 nov 2021, 10:03

Het Perfecte Plaatje is het best bekeken amusementsprogramma van de woensdagavond geworden. Voor de vijfde aflevering van de fotografiewedstrijd stemden volgens Stichting Kijkonderzoek bijna 1,4 miljoen kijkers af op RTL 4. Het programma blijft daarmee de concurrent op dat tijdstip, De Grote Kleine Treinencompetitie op NPO 1, nipt voor. Daar keken ruim 1,2 miljoen mensen naar.

In het Perfecte Plaatje waren de kijkers getuige van de eerste 10 voor Bridget Maasland. De presentatrice behaalde deze mooie score met een zwart-witfoto van water en lucht die ze hangend vanuit een helikopter had gemaakt. Ook zagen de kijkers dat zanger Jaap Reesema met zijn plaatjes niet genoeg punten wist te behalen om zijn avontuur in de fotoshow voort te zetten. In De Grote Kleine Treinencompetitie maakte presentator André van Duin bekend welke teams het volgende week tegen elkaar opnemen in de finale van het Omroep MAX-programma.

De twee amusementsprogramma's moeten het in de kijkcijfer top 25 afleggen tegen de vroege actualiteitenprogramma's. Het NOS Journaal trok om 20.00 uur met ruim 1,8 miljoen de meeste kijkers, gevolgd door het Half Acht Nieuws van RTL 4 met 1,5 miljoen kijkers. Naar het NOS Journaal van 18.00 uur keken ruim 1,4 miljoen mensen.

Het Sinterklaasjournaal was net als de eerste twee afleveringen deze week goed voor ruim een miljoen kijkers op NPO 1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.