Terug

Volg Shownieuws

Bijzonder moment voor tweeling Sanne Vogel!

Nieuws

20 jan 2020, 09:31

Afgelopen weekend was de eerste mijlpaal voor de tweeling van Sanne Vogel. De kleine Loewy Bertus en Bella Jo zijn samen met de actrice en haar verloofde Melchior, voor het eerst naar buiten geweest!

Op Instagram plaatst de kersverse moeder een foto waarop ze stralend naast de kinderwagen staat. "Wat een heerlijke zondag was dit!!! Met de wagen in de tram en stukje wandelen naar @meneernieges voor een uitgebreide Sunday Brunch met mijn lieve broer en zwager, de peetooms van Loewy en Bella," schrijft Sanne erbij.

De actrice bedankt haar volgers voor de steun die ze haar geven. "Bedankt voor alle lieve berichtjes die jullie sturen. Vaak de vraag hoe het gaat: Het gaat hartstikke goed. De baby’s zijn heel erg lief en slapen en groeien goed. Tot nu toe kunnen we best redelijk om gaan met de gebroken nachten. Ik moet fysiek nog wel flink herstellen. Na een inleiding van drie dagen, werd het helaas een keizersnede en dat is fysiek best pittig. Melchior heeft gelukkig genoeg vrij genomen zodat we deze opstart echt met zijn tweeën kunnen doen, wat heel waardevol is. Ik had het fysiek in mijn eentje niet gekund. Daarnaast krijgen we ontzettend veel hulp van lieve vrienden en familie."

https://www.instagram.com/p/B7gov8tHvf3/?utm_source=ig_web_copy_link

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.