Terug

Volg Shownieuws

Bijzonder moment voor Yvon Jaspers en haar gezin

Nieuws

29 juni 2022, 13:38

Yvon Jaspers is trots op haar man. De Boer Zoekt Vrouw presentatrice laat op Instagram weten dat haar man officieel hoogleraar is.

"Hij deed het!", vertelt Yvon. "Zijn levenswerk is bekroond! Hij mag zich nu hoogleraar in de Milieu Economie noemen. Een professor die vecht voor het goed onderhouden van natuur op een manier die de economie en de mens ten goede komt."

Toen Yvon haar man Pieter leerde kennen waren de werelden van de twee nog totaal verschillend. "Pieter in de wetenschap en ik in de kinder TV." 22 jaar later, zijn ze precies met hetzelfde bezig. "Iets dat actueler is dan ooit."

"Ik ben getrouwd met een professor! En zo waanzinnig trots! I love you Pie!"

Inkomsten

Boer zoekt Vrouw is mede dankzij Yvon nog steeds dé hit van de NPO. Onlangs liet Weekend weten hoeveel Yvon per aflevering verdiend.

Zoenen

Ook het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw heeft weer voor veel spraakmakende momenten gezorgd. Onder andere de zoenpartijen van boer Rob waren vaak het gesprek van de dag, zo is ook te zien in de video bovenaan deze pagina.

Geen fan

Hoewel veel Nederlanders fan lijken te zijn van de Nederlandse presentatrice, laat Beau van Erven Dorens weten totaal geen fan te zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.