Terug

Volg Shownieuws

Bijzondere dag voor Raven van Dorst

Nieuws

9 juni 2022, 11:50

Raven van Dorst is naar eigen zeggen "superblij" dat hen een nieuw paspoort mag aanvragen waarin het geslacht als genderneutraal (X) vermeld staat. Dat meldt de tv-persoonlijkheid donderdag op Instagram.

"Je zou het misschien niet zeggen, maar deze hermie is superblij dat die vandaag èindelijk een nieuw paspoort mag gaan aanvragen", schrijft Raven bij een nieuwe pasfoto. "Kostte even 37 jaar, maar dan heb je ook wat. Speciaal m’n snor laten staan voor de gelegenheid", grapt Raven.

De 37-jarige, die is geboren als hermafrodiet, noemt het juridische traject van het aanvragen van een nieuw paspoort en de bijkomende kosten "nogal een uitputtingsslag". Raven hoopt dan ook "dat dit heel snel wat makkelijker kan gaan voor intersekse personen en aanverwanten". Hen sluit het bericht af met hun nieuwe paspoortvermelding. "Groetjes van Raven van Dorst - (X)."

Boerderij van Dorst

Het NPO3-programma van Raven, boerderij van dorst, is een enorme hit. Zondag waren Gordon en Anouk in het programma te gast. Meer hierover zie je in de video boven dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.