Terug

Volg Shownieuws

'Bilal Wahib enorm aangeslagen na schandaalvideo'

'Bilal Wahib enorm aangeslagen na schandaalvideo'

Nieuws

24 mrt 2021, 18:06

Bilal Wahib ziet zijn hele wereld instorten en is hierdoor enorm aangedaan. Dit zegt zijn advocaat tegen de Telegraaf.

De acteur en zanger wordt bijgestaan door strafpleiter mr Nienke Hoogervorst, die aan de Telegraaf laat weten dat Bilal woensdag inderdaad is aangehouden op verdenking van het verspreiden van kinderporno. "Mijn cliënt is vandaag op het politiebureau een keer verhoord en heeft een verklaring afgelegd. Hij geeft toe dat hij een enorme fout heeft gemaakt en heeft vreselijk veel spijt."

"Het was een onbezonnen daad en een totaal misplaatste grap, zegt hij", vervolgt de advocaat. "Hij is enorm aangeslagen, ook omdat hij alles nu ziet instorten. Vanavond wordt hij opnieuw verhoord en wordt besloten of hij de nacht op het politiebureau moet doorbrengen." Eerste reactie

Op Instagram Live reageerden Bilal en Oussama ook al snel op het bizarre incident. "We gaan het goed met hem maken. De mensen die screenshots hebben gemaakt, ga dit niet online gooien", zei Bilal. "Ik zeg deze grap tegen jou en die man legt hem zomaar op beeld gewoon."

Oussama nam het voor Bilal, die de vermoedelijk 12-jarige jongen vroeg zijn geslachtsdeel te laten zien, op. "Het is een uit de hand gelopen grap. En ten tweede, jij wist ook zijn leeftijd niet."

Bilal vervolgens: "Ik wist niet wie hij was, bro. Ik zeg gewoon: zeventien duizend als jij je lul kan laten zien. Maar je kán je lul niet laten zien. Dat kan gewoon niet."

Hij gaf toe dat hij een grote fout heeft gemaakt. "Heel eerlijk, het was een domme fout van mij. Ik ging er op door, het was een grapje van mij. Het was per ongeluk. Daarom wilde ik ook dat jij hem er gelijk uit ging halen, zodat mensen zijn Instagram niet wisten. Maar jij deed er een beetje te lang over, maar maakt niet uit."

'Mijn fout'

"We hebben het gedaan, het is een fout van mij, het is echt mijn fout, ik neem het op me", aldus Bilal. Oussama sluit zich daarbij aan: "Excuses. Ik heb het hem niet verteld, kan gebeuren mensen, je weet zelf." Bilal: "Kan gebeuren, geen stress."

Geen stress is niet gelukt, want Bilal is woensdag dus door de politie aangehouden. De politie Amsterdam onderzoekt de beelden en bekijkt of er strafbare feiten zijn gepleegd. "We hebben deze zaak nu in onderzoek", aldus de woordvoerder. Een 20-jarige man heeft zich ook gemeld bij de politie, vermoedelijk Oussama. "Hij wordt gehoord als getuige en is geen verdachte", meldt de politie.

Tijdens een livesessie op Instagram vannacht zouden de acteurs een minderjarige jongen zo hebben gemanipuleerd dat hij volgens vele duizenden volgers zijn geslachtsdeel heeft laten zien. De beelden zijn inmiddels ook online verspreid en daarop is ook de reactie van Bilal te zien: "Hij heeft zijn piemel gewoon laten zien", zegt hij terwijl beide acteurs in een deuk liggen. Oussama en Bilal beloofden hem voor deze actie een geldbedrag van 17.000 euro.

Het management van de acteur heeft nog niet gereageerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.