Terug

Volg Shownieuws

Birgit Schuurman door het stof na beledigen Marc-Marie Huijbregts

Nieuws

21 mrt 2022, 19:58

Birgit Schuurman heeft sorry gezegd tegen Marc-Marie Huijbregts. De actrice zei eerder in een interview met LINDA. dat ze de stem van de cabaretier niet echt aantrekkelijk vindt bij een man. Marc-Marie komt in zijn laatste podcast terug op haar opmerking en haalt flink uit naar haar.

"Dat vind ik voice-shaming. Dat is helemaal niet leuk. Ik ken haar helemaal niet. Laat me gewoon uit je fucking leven, Birgit Schuurman. Het is goed met je", briest hij in de podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets.

Birgit reageert nu in haar Instagram Stories en biedt haar excuses aan. Zo schrijft ze onder meer: "Niet sjiek om iemand af te vallen op een punt waar hij zelf niets aan kan doen. Dus mea culpa. Iedereen is anders en dat is maar goed ook. Het is een les die ik mijn zoon altijd leer en dan houd ik mezelf er niet aan. Ik beloof beterschap!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.