Terug

Volg Shownieuws

BIZAR: Dinand Woesthoff lijkt sprekend op 17-jarige zoon

BIZAR: Dinand Woesthoff lijkt sprekend op 17-jarige zoon

Nieuws

26 sep 2020, 09:44

Art Rooijakkers gaat in de laatste aflevering van Rooijakkers Over De Vloer op visite bij ex-Kane frontman Dinand en zijn vrouw Lucy. Het opvallendste aan de aflevering is hóeveel zoon Dean op zijn vader lijkt!

De inmiddels alweer 17-jarige zoon van Dinand en Guusje Nederhorst, lijkt niet alleen qua uiterlijk sprekend op zijn vader. Art vraagt ook hem het hemd van het lijf en wat blijkt? Ook Dean heeft muzikale plannen! De vrouw van Dinand, Lucy, kan ook nog altijd niet geloven hoeveel Dean op zijn vader lijkt. "Weet je wat ook bizar is?", vraagt ze Art. "De lichaamstaal.. precies hetzelfde!"

Ook opvallend is dat zelfs de unieke stem van Dinand op die van Dean lijkt. Er is echt wel een verschil: Dean is inmiddels een stuk langer dan zijn vader. Dean wil net als papa Dinand de muziek in, maar dan liever achter de schermen. "Ik wil waarschijnlijk wel de muziekkant op later, maar meer de businesskant ervan. Dat zeg ik nu, maar het kan ook later dat ik een hele andere richting op ga."

Kijkers zijn onder de indruk van de familie en spreken op Twitter hun lof uit. "Wat zijn Dinand en Lucy een onwijs mooi stel! En prachtig om te zien dat zij samen met zo veel respect Guusje nog steeds betrekken in hun leven", schrijft een twitteraar.

Dinand laat de laatste tijd steeds vaker van zich horen. Na zes jaar radiostilte bracht Dinand Woesthoff onlangs zijn tweede single uit. Ronald Molendijk ging bij de voormalig Kane-zanger langs, dat is te zien in de bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.