Terug

Volg Shownieuws

Frans Duijts regelt weer waanzinnig dure auto

Nieuws

24 nov 2021, 21:28

Frans Duijts heeft opnieuw een peperdure auto op de kop getikt. De volkszanger deelt op Instagram jaloersmakende foto's...

"Soms komen er kansen voorbij en die moet je met beide handen aanpakken!", aldus de Frans Duits-zanger. "Zo heeft een McLaren-garage me een voorstel gedaan, die ik niet kon laten lopen."

Hij kan niet geloven dat hij binnenkort in deze auto door Nederland rijdt. "Wat een ongelofelijke auto! Zaterdag mag ik deze beauty ophalen!" In de hashtags laat hij weten trots en dankbaar te zijn.

Veel BN'ers laten in de reacties weten onder de indruk te zijn. "Mooi vriend", schrijft Andy van der Meijde. Ook Puck Moonen vindt het erg mooi. "Heel lekker! Gefeliciteerd man!" schrijft ze.

Meer fantastisch nieuws

Het is niet het enige mooie nieuws voor Frans Duijts in november. De Sinterklaasfilm De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje heeft ook de status van Gouden Film behaald. Om een Gouden Film te ontvangen moeten er honderdduizend bioscoopkaartjes zijn verkocht.

De Gouden Film Award werd in ontvangst genomen door Frans, die in de film te zien is als Franse bakker. Andere rollen in de film zijn voor Wilbert Gieske, Luan Bellinga, Lucilla Bellinga, Coole Piet, Pietje Fernando, Danspiet en Testpiet. Je ziet er meer over in de video hieronder:

Fantastisch nieuws voor Frans Duijts
0:45
Fantastisch nieuws voor Frans Duijts

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.