Terug

Volg Shownieuws

BIZAR: Igmar Felicia ontdekt halfzus via Instagram

BIZAR: Igmar Felicia ontdekt halfzus via Instagram

Nieuws

6 mei 2020, 08:51

Een bijzondere week voor 538-dj Igmar Felicia. Hij kreeg een wel heel interessant bericht op Instagram. Hij ontdekt namelijk plots zijn halfzus!

“’Hoi, ik ben je zus!’ Lees ik terwijl ik wat dromerig door m’n DM’s scroll", begint Igmar zijn openhartige verhaal. "Ik schrik. Shit. Nou ben ik wel wat gekke dingen in m’n leven gewend met die ouwe van mij, maar het is nu gewoon woensdagavond. Ik wil gewoon een keer normaal gaan slapen."

Toch besluit Igmar het indrukwekkende bericht te openen. "Zoals met alles waarvan je weet dat je het moet laten, maar toch te spannend is: Ik open ‘m. ‘We delen dezelfde vader, ik draag al jaren een foto van je bij me.’ Ik moet huilen. Het is verdomme gewoon woensdag, hoor ik mezelf hardop zeggen. ‘Shit, ik gooi je hele leven overhoop’, stuurt ze. ‘Nee hoor, het is gewoon wat laat’, lieg ik. WEG! WEG! WEG! Ik wil slapen. Ze stuurt een foto van m’n vader en haar jongste. Maar dat is MIJN VADER denk ik. Maar dus ook jouw vader. Ik loop vast. Het is woensdag zeg ik tegen mezelf. Morgen stuur ik haar dat ik het heel bijzonder vind dat ze een foto van mij bij zich draagt. Dan kijken we daarna wel weer verder.”

Makkelijk vond Igmar het absoluut niet, om dit bericht te delen. "Kostte me bloed zweet en tranen om dit te delen. Maar ik had het idee dat ik t moest doen na deze bijzondere week." De dj kan op veel steun van zijn volgers rekenen. "Wow heftig Igmar, ineens een zus erbij. Nu kunnen die heel leuk zijn hoor, dus wie weet", schrijft iemand. "Wauw wat mooi! En super toffe stap die zij ook zet...dat is niet makkelijk. Veel geluk met elkaar als verrijking", vindt iemand anders.

https://www.instagram.com/p/B_z8zrTHNhg/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.