Terug

Volg Shownieuws

BIZAR: Meisje smijt heel bierflesje naar hoofd Famke Louise

Nieuws

10 apr 2019, 18:56

Famke Louise heeft wellicht een flinke verwonding misgelopen. Op Instagram deelt zij een filmpje waarop te zien is dat een fan (?) een flesje bier naar haar hoofd kegelt tijdens een concert...

''Jammer dat vrouwen elkaar altijd zo naar beneden halen,'' schrijft Famke bij de bizarre video op Instagram. Veel bekende Nederlanders scharen zich achter Famke en schrijven dat ze niet weten wat ze zien. Ruud Zwaan noemt het triest, Kirsten Schilder - de vrouw van Nick - zegt ''omg'', Mascha van Beautygloss noemt het treurigheid en Eljero Elia vindt dat ze aangifte moet doen.

Wellicht is het jaloezie wat dit meisje tot die daad heeft bewogen. Famke brak onlangs wederom het internet met haar single Derriere en aan Shownieuws vertelde zij onlangs hoe zij aan haar goedgevormde billen komt. De vriendin van Ronnie Flex komt wel vaker in het nieuws door haar acties, zo liet zij eerder haar okselhaar staan om een feministisch statement te maken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.