Terug

Volg Shownieuws

BIZAR! William Rutten lost zeven jaar oud 'mysterie' op

Nieuws

6 nov 2021, 14:02

Fotograaf en Shownieuws-deskundige William Rutten heeft een 'groot' mysterie weten op te lossen.

William schoot op 16 februari 1990 een shoot met Red Hot Chili Peppers voor de Hitkrant, maar tijdens een van de vele foto's kwam er een klein meisje nieuwsgierig de set opgelopen. William schoot wat foto's en het meisje verdween. Maar zeven jaar geleden toverde William deze foto's tevoorschijn en riep op diverse social media kanalen op tot wie dit meisje was. Via de radio, tv en bijna elke krant werd er aandacht aan besteed. Maar telkens liep het op niks uit.

Tot afgelopen weekend! Ene Janny Mus herkende het meisje, ze was bevriend met haar moeder en woonde toen in Wassenaar. Zij vertelde dat het meisje Sonya Bridger heette en van Australische komaf was. Janny ging op zoek naar Sonya en Sonya contacte vervolgens William.

Op onderstaande post laat de Australische Sonya het bewijs zien dat ze destijds exact op diezelfde locatie was op de Zaanse Schans in dezelfde kleding. En in de video bovenaan deze pagina hoor je het het hele verhaal.

Op de gevoelige plaat

Voor de serie Op de gevoelige plaat gaat William Rutten in zijn fotostudio in gesprek met BN'ers. Samen gaan ze door hun carrière aan de hand van zijn rijke archief. Deze keer is het de beurt aan Ellen ten Damme. In de video hieronder zie je hoe openhartig Ellen is over haar rijke carrière.

Op De Gevoelige Plaat Ellen ten Damme
15:12
Op De Gevoelige Plaat Ellen ten Damme

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.