Terug

Volg Shownieuws

Zo gigantisch hoog is Masked Singer-boete bij lek

Nieuws

11 okt 2021, 16:26

Het mooiste aan het programma The Masked Singer is natuurlijk het grote mysterie: wie zit er nu in die prachtige pakken? Het zou een ramp zijn als voor of tijdens de uitzending lekt welke BN'ers zich allemaal uitgedost hebben. Bij een lek moet er dan ook een enorme boete worden betaald...

Veronica Superguide schrijft nu hoe hoog die boete wel niet kan zijn. Een lekkende kandidaat moet volgens de website maar liefst 200.000 tot 250.000 euro betalen!

Babette van Veen vertelt in het tijdschrift dat ze de boel tijdens haar deelname zó geheim moest houden, dat zelfs haar kinderen niet wisten dat ze meedeed. "Ik polste heel subtiel wel bij familie en vrienden of ze het programma keken. Maar verder ging ik niet. Dat laat je wel uit je hoofd met die flinke geldboete die boven je hoofd hangt."

Bijna fout

Ondanks de brand afgelopen maandag in het pand van Studio's Aalsmeer waar The Masked Singer wordt opgenomen (zie video), heeft het team achter de kijkcijferhit de gekostumeerde BN'ers geheim weten te houden, zodat de opnames gewoon door kunnen gaan. Toch is het bijna een keer misgegaan...  

Joris Linssen deed vorig seizoen mee aan het populaire programma en hij onthult ook in Veronica Superguide dat er grote paniek uitbrak toen het bij hem bijna helemaal misging tijdens zijn allereerste optreden: "De makers schrokken zich rot. Door mijn gehups als Lama vloog het hoofdmasker er bijna af. Dat zat niet goed bevestigd, bleek later. Mijn Lama-voetjes zijn later ook anti-slip gemaakt omdat ik tijdens dat nogal hectische optreden meerdere keren bijna uitgleed", vertelt de presentator.  

Tot overmaat van ramp werd zijn identiteit buiten de opnames om ook bijna onthuld. Dat gebeurde bij het optreden met zijn band; een bandlid had hem door: "Hé, Lamaatje’, zei ze, terwijl de rest van de band - die The Masked Singer niet keek - geen idee had waar we het over hadden. Na het optreden kondigen we elkaar altijd af en de accordeonist zei opeens: ‘Dames en heren, de Lama!’ Dat was één groot misverstand. Gelukkig legde het publiek de link óók niet." 

Mariska Bauer 

Eén van de opvallende namen van vorig seizoen was die van Mariska Bauer. Niet alleen verraste ze heel Nederland met haar zangkunsten in een muizenpak, ook haar eigen familie was in shock. Met name manlief Frans, vertelde ze eerder dit jaar in gesprek met LINDA.nl. "Verbazing alom toen ik mijn muizen­hoofd afzette en duidelijk werd dat ik zojuist Shake it Off van Taylor Swift had gezongen." Vooral Frans werd helemaal gek, aldus Mariska. "Hij bleef maar vragen: 'Wanneer heb je dit gedaan dan?'" 

Zo reageren de Bauers op schokkende onthulling Mariska!
2:21
Zo reageren de Bauers op schokkende onthulling Mariska!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.