Terug

Volg Shownieuws

'Zo ziet Xess Xava eruit als hij 35 jaar is!'

Nieuws

23 nov 2021, 16:23

Xess Xava, het zoontje van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, is alweer zes jaar oud. Hoe zal het vrolijke mannetje er over ongeveer dertig jaar uitzien? We lijken het antwoord te hebben...

Enkele jaren geleden liet Libelle TV namelijk een gerenommeerde portrettekenaar, Pieter van den Broek, een schets maken van Xess Xava op middelbare leeftijd. Op basis van foto's van familieleden én een beetje fantasie is deze futuristische tekening gemaakt. Hij lijkt erg op zijn vader, maar dan met een betere bos haar.

(Bron: Libelle.tv/Pieter van den Broek)

Eerder maakte Pieter ook een prachtige tekening van prinses Amalia op haar vijftigste, als zij mogelijk koningin van het land is. Dit is via deze link te zien.

Talent

Ook de 6-jarige Xess lijkt nu al net als zijn ouders over grote talenten te beschikken. Onlangs maakte hij zijn moeder Yolanthe al supertrots door het halen van zijn zwemdiploma's en liet hij zijn turntalent zien!

Yolanthe deelde in haar Instagram Stories beelden van zijn knappe prestaties op de trampoline en die filmpjes zijn in de video hierboven te zien.

Over het halen van zijn zwemdiploma's, liet de trotse moeder eerder al weten: "Trots op mijn stoere mannetje. 12 meter onder water en boven komen met een lach op zijn gezichtje. Zo trots op jou mijn aller liefste van de wereld!"

ZIEN: Yolanthe Cabau mega trots op prestatie Xess Xava
0:53
ZIEN: Yolanthe Cabau mega trots op prestatie Xess Xava

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.