Terug

Volg Shownieuws

Bizarre twist in carrière René Le Blanc

Bizarre twist in carrière René Le Blanc

Nieuws

11 dec 2020, 16:28

Een bizarre twist in de carrière van René Le Blanc. Een aantal weken na het tekenen van zijn platencontract bij Edwin van Hoevelaak stopt de samenwerking...

Dit laat Edwin weten middels een persbericht. "Edwin van Hoevelaak heeft vandaag de samenwerking met René Le Blanc verbroken. De succesvolle producer schreef voor de zanger zijn grootste hit If I tell you that I love you, maar ze gaan vanaf nu ieder hun eigen weg", valt er te lezen.

De muziekproducer van grote namen als André Hazes, Jeroen van der Boom, Wolter Kroes, Thomas Berge, Gerard Joling, Nick & Simon en vele anderen heeft besloten om zich te richten op de artiesten met wie hij al jaren samenwerkt. "Ik heb voor René de single If I tell you that I love you geschreven," laat Edwin weten in het persbericht. "Dit nummer is speciaal voor het televisieprogramma Ik geloof in mij gemaakt en is een hit geworden. Dat gun ik René van harte, maar omdat René bij een andere partij heeft getekend ga ik mij vanaf nu weer focussen op de artiesten waar ik al jaren mee werk. Ik wens René uiteraard veel succes met zijn verdere carrière."

En dat terwijl René een aantal weken geleden nog compleet sprakeloos was bij het tekenen van zijn contract. Shownieuws was erbij, zoals je kan zien in de video bovenaan deze pagina. "Het moet nog even binnenkomen", zei de zanger toen nog trots. "Ik sta tussen de grote mensen. Jeroen van der Boom, Andre Hazes, Wolter Kroes, Nick & Simon. Edwin heeft wel wat op zijn naam staan en nu natuurlijk de single 'If I Tell You'."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.