Terug

Volg Shownieuws

Bizzey stopt show na biergooien: 'Lijn trekken'

Nieuws

1 aug 2022, 18:38

Bizzey liep zaterdagavond na dertig seconden optreden van het podium van het Polderfest in Dronten. De rapper staat daarmee volledig in zijn recht, zo reageert zijn manager tegenover het ANP. In zijn contract staat dat de artiest bij het eerste gegooide biertje zijn optreden al mag staken.

"We moeten ergens een lijn trekken. Het aantal biergooiers is de afgelopen jaren enorm toegenomen", zegt zijn manager tegen het ANP. "Wij hebben in zijn contract staan dat hij mag weglopen wanneer het eerste biertje gegooid wordt." Dat doet hij niet altijd, want afhankelijk van het publiek blijft het soms bij dat ene biertje. "Het gebeurt vaker bij feesten die erg gericht zijn op bier drinken, in bepaalde contreien van het land. Dat is heel anders dan in de urban-scene."

Soms zit er "één rotte appel" tussen het publiek. "Dan doen we de lichten aan, laten we diegene weghalen, klinkt er luid applaus en kan het feest weer doorgaan. Maar soms stopt het gooien niet en dan gaat hij gewoon weg." De artiest neemt sowieso eigen apparatuur niet meer mee, want de schade kan daarmee enorm oplopen. "We staan daar om een feestje te geven, niet als target", benadrukt zijn manager.

Bizzey is niet de enige artiest die onlangs met bier is bekogeld. Mart Hoogkamer staakte ook een optreden na een bierdouche. Je ziet er meer over via deze link en de boven- en onderstaande video.

Mart Hoogkamer reageert op ophef na staken optreden
1:54
Mart Hoogkamer reageert op ophef na staken optreden

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.