Terug

Volg Shownieuws

Bloemen voor Leonie Sazias bij terugkeer in Kamer

Bloemen voor Leonie Sazias bij terugkeer in Kamer

Nieuws

27 juni 2019, 13:04

Leonie Sazias is weer terug in de Tweede Kamer. Het Kamerlid van 50PLUS dat acht maanden uit de running is geweest, kreeg op het Binnenhof een warm welkom van partijleider Henk Krol. Hij stond haar met bloemen op te wachten.

De oud-presentatrice heeft kanker en zou in eerste instantie in maart weer aan het werk gaan, maar voor haar behandeling was toch meer tijd nodig. Ze voelt zich nu goed, maar helemaal schoon is Sazias nog niet. "Er staat op de scan dat er iets in mijn lijf zit dat er niet hoort, maar het gaat prima", zegt ze tegen het AD.

Sazias heeft haar werk in de Tweede Kamer erg gemist. "Maar ik heb het ook even losgelaten. Want in het begin ga je nog alles kijken en volgen, maar dat houdt op een bepaald moment even op." Ze houdt Volksgezondheid in haar portefeuille. "We hebben weer een kanjer in de fractie", zegt Krol. "Zij wil knokken voor patiënten. Wie kan dat beter dan zij?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.