Terug

Volg Shownieuws

BN'er onthult: 'Famke Louise heel saai in bed'

Nieuws

2 sep 2021, 20:48

Dennis Schouten vertelt dat ook Famke Louise heel erg saai in bed is. Dit zegt hij in zijn eigen online show Roddelpraat.

Famke Louise deelde een foto van de cover van de Playboy waar de presentator een interview in had. Hierin vertelde de herrieschopper dat hij saai is in bed. Famke Louise reageerde op haar Instagram en schreef: "Nou dames..."

Dennis zegt dat Famke het kan weten, want hij zegt het bed met haar te hebben gedeeld. De oud-Powned-verslaggever zegt het volgende over het avontuur: "Ik ben saai. Maar zij was ook heel saai. Het was heel kort wat handwerk in een soort van sterrenhouding. In totaal duurde het zo’n vier minuten. Het was gewoon bijster ongemakkelijk."

Wat bleek, de volgende dag was Famke met de noorderzon vertrokken volgens Dennis Schouten. "En toen hebben we eigenlijk daarna nooit meer contact gehad". Ze hebben elkaar later nog wel een keer ontmoet, maar dat liep volledig uit de hand.

Televizier

Roddelpraat-presentatoren Dennis Schouten en Jan Roos stonden donderdag in de rechtszaal lijnrecht tegenover de organisatie van de Televizier. Dennis en Jan waren allebei aanwezig bij de zitting.

Het online programma Roddelpraat werd door de organisatie van de nominatielijst gehaald voor Televizier-Ster voor Online-Videoserie, omdat het programma te de samenleving zou beledigen. Maar dat pikken de presentatoren niet.

Nadat de serie door de organisatie uit de selectie werd gehaald, sommeerden Roos en Schouten de Televizier-organisatie daarop om het programma voor weer op te nemen in de selectie, maar zonder succes dus. Via een kort geding eisen de presentatoren dat hun programma alsnog word opgenomen in de nominatielijst.

De rechter doet maandag uitspraak in de zaak tussen Roddelpraat en Televizier. Jan Roos is overtuigd dat de uitspraak in het voordeel van Roddelpraat zal zijn: "Ik verwacht een fantastisch resultaat maandag", stelt hij in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.