Terug

Volg Shownieuws

BN'ers delen online blijdschap na goud Ireen Wüst

Nieuws

7 feb 2022, 15:32

Verschillende BN'ers delen op Twitter en Instagram hun blijdschap na de winst van Ireen Wüst op de Olympische Spelen in Beijing. De schaatsster heeft een gouden plak behaald op de 1500 meter.

ZO VEEL BEWONDERING VOOR DEZE VROUW! 🥇 Ireen Wüst is zo’n held. Ongelofelijk. De grootste olympiër aller tijden.", deelt Claudia de Breij op haar Instagram. "WOW WOW WOW WÜST! #GOUD#5X", meldt Humberto Tan op Twitter, omdat Wüst op vijf verschillende Spelen goud behaalde. Ook Coen Swijnenberg reageert: "Wuuuuuuuuust!!! Wat mooi wat mooi."

Held

"Wat een held! Op 5 verschillende Olympische Spelen een gouden plak winnen, Whouw!", schrijft Samantha Steenwijk. "We mogen ons allemaal trotse ‘Medelander’ noemen!"

Ook Diederik Ebbinge reageert met een uitgelaten "WÜST!!!", evenals Roel van Velzen: "Wow!!!! Waarom is #wonderwüst nog niet trending?". Hélène Hendriks schrijft: "Niet normaal! Wat on-ge-loof-lijk knap…… ".

Olympische medailles

Het is de zesde olympische gouden medaille voor Wüst. In totaal is het haar twaalfde medaille op de Spelen. Haar schaatscollega Irene Schouten pakte zaterdag voor Nederland het eerste goud. Daar zie je meer over in onderstaande video:

Irene Schouten wint gouden plak op Winterspelen
2:13
Irene Schouten wint gouden plak op Winterspelen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.