Terug

Volg Shownieuws

BN'ers in tranen tijdens de Strong Women Award

Nieuws

4 nov 2021, 17:55

De Strong Women Award heeft dit jaar voor heel wat tranen gezorgd. En dat kwam niet alleen door de winnares, maar ook door een heel speciaal eerbetoon aan de overleden Bibian Mentel.

Maandagavond verzamelende bekend vrouwelijk Nederland zich in Amsterdam voor de uitreiking van de Strong Women Award. Doel van dit initiatief is om vrouwen met het hart op de juiste plaats en die tegen de wind in staan, in het zonnetje te zetten.

Dit jaar is Fidan Ekiz - na een turbulente periode - als winnares uit de bus gekomen. "Dat je onder vuur komt te liggen en als er ook heel veel kritiek is... Dat maakt het dan wel belangrijker dat je zo'n prijs krijgt", laat de presentatrice - die de prijs opdroeg aan haar moeder - voor de camera van Shownieuws. Zo is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Bibian Mentel

Behalve de uitreiking van de speciale titel was er ook een speciaal eerbetoon aan de in maart overleden Bibian Mentel. Niemand minder dan Karin Bloemen zong een eigen geschreven lied dat zorgde voor veel emotie in de zaal. "Ik heb drie dagen geleden achter mijn computer (...) geprobeerd het gevoel dat wij allemaal hebben te vangen. Hoe onrechtvaardig het leven is dat zij nu niet meer onder ons is", aldus Karin in de video hieronder.

Eerbetoon aan Bibian Mentel
0:32
Eerbetoon aan Bibian Mentel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.