Terug

Volg Shownieuws

BN'ers rouwen om overleden Bram van der Vlugt

BN'ers rouwen om overleden Bram van der Vlugt

Nieuws

19 dec 2020, 14:31

BN'ers hebben bedroefd gereageerd op het nieuws dat Bram van der Vlugt (86) zaterdag is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Op Twitter delen sterren eerbetonen aan de acteur, die decennia lang de 'adviseur van Sinterklaas' was.

"Geweldig acteur, briljant "raadgever" van Sinterklaas maar bovenal mooi mens is overleden. Ik ben er heel erg stil van en wens zijn familie heel veel sterkte", schrijft Jochem van Gelder. Ook Fred van Leer prijst Van der Vlugt om zijn belangrijke functie bij de goedheiligman. "Er was er maar 1 .... de echte."

Kasper van Kooten noemt het "heel verdrietig. "Een lieve en getalenteerde man. Veel sterkte voor de naasten". Ricky Koole deelt het gevoel van de cabaretier. "Oooh Nee... wat vreselijk verdrietig. Die lieve Bram..."

Ook Cornald Maas is aangedaan. "De grootse Bram van der Vlugt overleden. Tot op het laatst volop in het leven, en in het theater. Welbespraakt, erudiet, geestig, met een grote liefde voor taal, en met een grote belangstelling voor het verleden dat ons verbindt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.