Terug

Volg Shownieuws

BN'ers steunen Olcay: 'Kijk niet weg!'

BN'ers steunen Olcay: 'Kijk niet weg!'

Nieuws

27 mei 2021, 21:29

In de week waarin Lil' Kleine en zijn vermeende mishandeling van Jaimie Vaes het nieuws domineren, spreekt Olcay Gulsen zich enorm uit tegen huiselijk geweld. Ze krijgt veel steun van bekende vrouwen...

Olcay, die eerder al een programma maakte over huiselijk geweld, deelt de 'cirkel van geweld' op haar Instagrampagina. Hierin laat ze zien dat het altijd - zelfs na spijtbetuigingen - weer op mishandeling uitdraait. "Doorbreek de cirkel", schrijft ze erbij, met de hashtags 'huiselijk geweld' en 'kijk niet weg'. "Laten we geweld niet normaliseren."

Kim Feenstra deelt de 'cirkel van geweld' van Olcay in haar eigen Instagram Stories. Ze schrijft erbij: "Kijk niet weg. Sharing is caring." Ook Miljuschka Witzenhausen steunt Olcay op social media.

Eerder schreef Olcay ook op haar Instagram Stories al wat ze van de zaak vond. De Gestalkt-presentatrice deelde een foto van Jaimie en schreef erbij: "Lieve Jaimie, kies voor jezelf en je zoontje. Je bent zo'n prachtige sterke vrouw." Even later voegt ze daaraan toe: "Wegkijken is goedkeuren. #Huiselijkgeweld."

Geseponeerd

De Spaanse officier van justitie heeft de zaak van rapper Lil' Kleine eerder deze week geseponeerd. Wegens gebrek aan bewijs is hij vrij om te gaan en staan waar hij wil.

Volgens zijn advocaat Nienke Hoogervorst kan Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, het eiland daarmee "verlaten of bezoeken wanneer hij wenst". Dat laat ze weten aan Shownieuws. Eerder werd bekend dat Lil' Kleine was vrijgelaten door de Spaanse politie. Die had hem eerder aangehouden in zijn hotel. Zijn vriendin zou bij de politie aangifte hebben gedaan van een aanval in de hotelkamer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.