Terug

Volg Shownieuws

Bo Wilkes geopereerd aan baarmoederhals

Nieuws

23 juni 2023, 20:53

Bo Wilkes, die momenteel te zien is in een nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders (zie bovenstaande video), is na drie afwijkende uitstrijkjes, een vaccinatie voor HPV en meerdere behandelingen, opnieuw behandeld in het ziekenhuis voor haar PAP 3b. Ze laat in haar Instagram Stories weten dat een groot gedeelte van haar baarmoederhals is verwijderd.

"Vandaag had ik een ingreep in het ziekenhuis", zo schrijft ze. "Met de conisatie (verwijderen van een groot gedeelte van de baarmoederhals) hopen we dat het HPV opgeruimd is en de daarbij behorende vervelende cellen ook weg zijn. Heb de beste arts, dus heb er alle vertrouwen in dat het nu goed is. Bye bye, PAP 3b, hopelijk."

Na de operatie geeft Bo haar volgers een update en laat ze weten dat het "allemaal goed is verlopen". "Ik wil alle lieve kundige artsen en verpleegsters danken voor vandaag."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.