Terug

Volg Shownieuws

Boef geeft vakanties weg om zijn tiende hit te vieren

Boef geeft vakanties weg om zijn tiende hit te vieren

Nieuws

22 juni 2019, 15:09

Boef heeft met zijn single Guap zijn tiende nummer 1-hit te pakken. Om die mijlpaal te vieren, geeft de rapper twee vakanties weg aan zijn fans, zo laat hij weten op Instagram.

"Aangezien het zomer is en niet iedereen het even breed heeft, heb ik besloten twee vakanties weg te geven", schrijft Boef. De voorwaarden zijn simpel: "Ieder persoon mag één iemand meenemen, verder geen poespas, je hoeft er niks voor terug te doen, alleen hieronder te vertellen waarom jij vindt dat je er recht op hebt."

Het cadeau-idee lijkt aan te slaan: duizenden mensen hebben inmiddels al gereageerd. Ook collega-rapper Lil' Kleine hoopt kans te maken op een reis. "Graag naar Ibiza paar dagen, kan 't goed gebruiken, heb 't niet zo breed op 't moment, laat maar weten of ik 't verdien en win."

Dames en heren , ik heb jullie gister beloofd om wat terug te doen omdat ik 10 officiële nr 1 hits heb, en ik dacht wat kan ik het beste weggeven. Aangezien het zomer is en niet iedereen het even breed heeft heb ik besloten 2 vakanties weg te geven, ieder persoon mag 1 iemand meenemen, verder geen poespas je hoeft er niks voor terug te doen alleen hieronder te vertellen waarom jij vind dat je er recht op heb succes allemaal en moge de gene die het het meest nodig heeft winnen Insha Allah❤? 52.7k Likes, 4,712 Comments - Gewoon Boef (@boef) on Instagram: "Dames en heren , ik heb jullie gister beloofd om wat terug te doen omdat ik 10 officiële nr 1 hits..."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.