Terug

Volg Shownieuws

Fantastisch nieuws voor Merlijn Kamerling

Fantastisch nieuws voor Merlijn Kamerling

Nieuws

23 sep 2020, 12:57

Het boek Nu ik je zie van Merlijn Kamerling over zijn vader Antonie Kamerling is de nieuwe nummer 1 op de Bestseller 60. Dat maakte de Stichting CPNB woensdag bekend. Het boek maakte een grote sprong in de ranglijst, vorige week kwam het nog nieuw binnen op de twintigste plaats.

In het boek gaat Merlijn op zoek naar zijn vader, die zichzelf tien jaar geleden het leven ontnam. Merlijn was toen elf jaar oud. In Nu ik je zie vertelt Merlijn dat hij het jaren moeilijk heeft gehad met het verlies van zijn vader. Vooral in zijn tienerjaren had dat een grote impact.

Voor Nu ik je zie sprak Merlijn met veel mensen uit de directe omgeving van vader Antonie om er zo achter te komen wat voor persoon hij was. “Ik wilde een oprecht verhaal”, zei hij daarover in De Telegraaf. De gesprekken waren soms onthutsend eerlijk. “Ik wilde weten hoe het echt was. Niet die geïdealiseerde versie van mijn vader die me meestal wordt voorgeschoteld omdat ik nou eenmaal zijn zoon ben.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.