Terug

Volg Shownieuws

Boer Haico onthult details over liefdesleven

Nieuws

4 dec 2023, 18:13

Boer Haico was een van de deelnemers van het populaire Boer zoekt Vrouw (zie video). Hij koos voor Jasmijn, maar datet inmiddels met Ellen. Op de website van KRO-NCRV onthult hij nu details over zijn contact met Jasmijn.

Haico ging met Jasmijn op citytrip, maar helaas vonden de twee niet de liefde bij elkaar. Haico verscheen dan ook alleen op de Reünie -aflevering. Totdat plots Ellen opdook. De twee zijn verzoend en hebben nu zelfs verkering.

Fijn contact

Maar ook het contact met Jasmijn is nog goed, zo laat hij weten aan de KRO-NCRV. "Daar heb ik nog goed contact mee. Ze heeft mij en Ellen ook samen geluk gewenst. En sowieso appten we elkaar na de uitzending of als er iets over ons geschreven was", aldus Haico.

Vloggen?

Ook wordt er aan Haico gevraagd of hij en Ellen misschien gaan vloggen? Waarop hij antwoordt: "Haha, nou dat is niet helemaal mijn ding en we willen nu eerst even genieten van elkaar en van de rust. Maar jullie gaan ons vast nog wel eens terugzien."

Bron: KRO-NCRV, Linelle Deunk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.