Terug

Volg Shownieuws

Boer Willem en Rineke uit elkaar

Boer Willem en Rineke uit elkaar

Nieuws

15 okt 2020, 18:40

Boer Willem is weer single. De Boer Zoekt Vrouw-ster en Rineke hebben een punt achter hun relatie gezet...

Na een relatie van een aantal maanden is het vlammetje gedoofd. Volgens de website van het programma hebben ze een mooie tijd met elkaar gehad, maar zit er helaas niet meer in.

Ze hebben zelfs geen contact meer, vertelt Willem aan de KRONCRV. "We spreken elkaar eigenlijk niet meer. Heel af en toe appen we nog naar elkaar. Maar we zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan."

Donatie

Willem is een typisch gevalletje 'geen geluk in de liefde, wel geluk in het spel.' Na zijn optreden in de eerste aflevering van Onze boerderij kwam hij namelijk in contact met een gulle gever.

De man was onder de indruk van Willems manier van boeren. Zijn liefde voor de natuur, de weidevogels en boerenleven levert boer Willem zo een mooie donatie op. "Ik zei nog: je hoeft niks te doneren, alsjeblieft, maak je jezelf niet arm. Haha. Maar dit bedrag is om mij en de weidevogels te ondersteunen, omdat ik van mijn eigen boerderij niet genoeg inkomen kan halen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.