Terug

Volg Shownieuws

Boer zoekt Vrouw-Annemiek deelt heuglijk nieuws

Boer zoekt Vrouw-Annemiek deelt heuglijk nieuws

Nieuws

25 nov 2020, 13:02

Boer zoekt Vrouw-realityster Annemiek heeft heuglijk nieuws gedeeld op haar social media! Haar rode koe is drachtig en bevalt binnenkort van een kalfje.

De krullenbol is dolblij en deelt het nieuws met haar duizenden volgers. "Babynieuws ๐Ÿฅฐ๐Ÿฎ Onze rode koe is drachtig! Nu maar duimen voor een rood kalf wand rood is recessief ๐Ÿคฉ๐ŸŽ‰!", aldus Annemiek.

Veel volgers reageren enthousiast op het nieuws. "O leuk, bij mij thuis hadden we ook 1 rooie koe en die had gekalft, was het een stier ๐Ÿ˜‚", "Leuk nieuws, we duimen mee ๐Ÿ‘", "Gefeliciteerd ๐Ÿฅณ Ben benieuwd wat het wordt" en "Ah wat spannend. Leuke tijden ๐Ÿ˜๐Ÿ˜™", wordt er onder andere geschreven.

Ontzettend opgelucht

Afgelopen zomer deelde boerin Annemiek nog een filmpje waarin ze vertelde ontzettend opgelucht te zijn. Ze maakte zich namelijk zorgen om de veevoermaatregel van minister Schouten, maar die is gelukkig ingetrokken. Door de regel zouden koeien minder eiwitten mogen eten, wat de uitstoot van stikstof zou moeten verminderen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

ยฉ 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.