Terug

Volg Shownieuws

Boerin Annemiek ontzettend opgelucht

Boerin Annemiek ontzettend opgelucht

Nieuws

19 aug 2020, 20:30

De veevoermaatregel is door minister Schouten ingetrokken. Door de regel zouden koeien minder eiwitten mogen eten, wat de uitstoot van stikstof zou moeten verminderen. Boerin Annemiek is blij dat de regel niet doorgaat.

"Toen ik vanmorgen wakker werd, las ik al wat geruchten in mijn boeren-Whatsapp groep", vertelt Annemiek vanaf haar vakantieadres in Portugal. "Even later las ik inderdaad op de NOS dat de minister de voermaatregel heeft ingetrokken en dat is heel goed nieuws. Daar ben ik heel blij mee."

Annemiek wilde niet dat haar dieren minder eiwitten zouden binnenkrijgen. "Veeartsen waarschuwden al vrij vroeg dat dit gevolgen kon hebben voor de gezondheid van onze dieren en daar was ik ook heel bang voor. Ik ben heel blij dat die maatregel van de baan is." Annemiek heeft goede ideeën over op welke manier dan wel stikstof uitstoot verminderd kan worden. "De landbouw heeft zelf plannen ingediend om stikstof te reduceren. Ik hoop dat ze daar nu eens goed naar gaan kijken."

Annemiek komt donderdag weer terug na Nederland. Ze heeft genoten van een vakantie met haar nieuwe liefde Charlie. Toch bleek haar vakantie niet zo romantisch te zijn als ze van tevoren gedacht had...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.