Terug

Volg Shownieuws

Boerin Bertie in All Stars-seizoen Expeditie Robinson

Nieuws

10 feb 2022, 19:15

Boerin Bertie doet opnieuw mee aan Expeditie Robinson. Er komt een speciaal All Stars-seizoen, waarin zij met veel meer andere oud-winnaars en voormalig (halve) finalisten te zien zal zijn...

Volgens RTL Boulevard is de editie al eind vorig jaar opgenomen op Zanzibar. De deelnemers zijn Bertie Steur, Carlos Platier Luna, Dio, Dominique Hazeleger, Edith Bosch, Ferry Doedens, Gregory Sedoc, Hugo Kennis, Jan Bronninkreef, Kay Nambiar, Krystl Pullens, Mariana Verkerk, Niels Gomperts, Rita Berger, Sebastiaan Labrie en Thomas Dekker. De bedoeling was het programma enkel uit te zenden op Videoland, maar nu The Voice of Holland van de buis is gehaald, is anders besloten. Het speciale seizoen van het overlevingsprogramma is vanaf donderdag 10 maart bij RTL 4 te zien en wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Geraldine Kemper. Aansluitend volgt een nieuw seizoen van Eilandpraat, dat wordt gepresenteerd door Luuk Ikink.

RTL meldde eerder al dat het nieuwe programma Volg Je Me Nog? op 10 februari voor het eerst te zien is. Het nieuwe seizoen van De Verraders wordt later dit voorjaar uitgezonden. Dat programma stond eigenlijk gepland voor 20 februari.

RTL besloot de huidige reeks van The voice of Holland te schrappen en maakte bekend dat ook The Voice Kids en The Voice Senior voorlopig niet worden uitgezonden. Na de tien afleveringen van The voice of Holland zou nog een serie liveshows volgen en direct daarna stond een nieuw seizoen van The Voice Kids op de planning.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.