Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe liefde voor Boerin Bertie

Nieuwe liefde voor Boerin Bertie

Nieuws

12 feb 2017, 17:46

Boerin Bertie heeft een nieuwe liefde. En het is een oude bekende...

Bertie Steur is inmiddels namelijk samen met Rosita Brouwer, een van de dames die in 2014 op speeddate ging met de Expeditie Robinson-winnares. Op de site van KRO-NCRV laat Bertie weten: "Tijdens de opnamen was ik al erg onder de indruk van Rosita. Dat heeft iedereen kunnen zien. Ik was ook behoorlijk van slag toen ze aangaf niet meer door te willen. Daarna heb ik twee mooie jaren met Esther gehad. Dat Rosita nu opnieuw in mijn leven is, en er hopelijk nooit meer uitgaat, is een van de mooiste dingen die me is overkomen."

Ook Rosita zegt dolgelukkig te zijn met Bertie: "Het was destijds ontzettend moeilijk voor me om Bertie te vertellen dat ik wegging. Maar ik vond dat ik dat moest doen, anders was het niet fair. Ik heb een kleine twee jaar een relatie met die andere vrouw gehad. De afgelopen jaren hadden Bertie en ik sporadisch contact en na de breuk met Esther hebben we elkaar opgezocht en de vlam sloeg meteen in de pan. Ze is de vrouw van mijn dromen."

In het seizoen van Boer Zoekt Vrouw waar Bertie aan meedeed koos zij uiteindelijk voor Esther. Zij woonden uiteindelijk een tijdje samen op de boerderij van Bertie in Zeeland. In januari 2017 kwam er een einde aan deze relatie... (zie video).

(bron foto: KRO-NCRV)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.