Terug

Volg Shownieuws

BOOS en NikkieTutorials grote kanshebbers bij Best Social Awards

BOOS en NikkieTutorials grote kanshebbers bij Best Social Awards

Nieuws

26 apr 2022, 10:03

Onlineserie BOOS en Nikkie de Jager (NikkieTutorials) zijn dit jaar met ieder twee nominaties de grootste kanshebbers bij de uitreiking van The Best Social Awards. Beiden kunnen winnen in de categorie Beste Youtuber/YouTube-serie.

BOOS maakt daarnaast kans op de prijs voor Beste Positive Impact. Tim Hofman, die BOOS presenteert, won die prijs vorig jaar. Nikkie de Jager is genomineerd in de categorie Beste Personality. Zij won die prijs in 2020 al eens.

Er zijn dit jaar vier nieuwe categorieën, waaronder Beste Interieur Content, Spontane Viral en Beste Podcast. In die categorie zijn er ook kanshebbers uit de familie Hofman. De podcast Broers van Sam en Rijk Hofman is genomineerd, net als Marc Marie en Aaf vinden iets, Geuze en Gorgels, Rookworst de Podcast en De Rode Lantaarn. Ook wordt er voor het eerst een prijs voor Beste Sporter uitgereikt, met Appie Aurag, Bas Tietema, Jutta Leerdam, Keet Oldenbeuving en Marten de Roon als genomineerden.

The Best Social Awards worden jaarlijks uitgereikt aan mensen en bedrijven die op een of andere manier uitblinken op sociale media. Voor de publieksprijzen kunnen mensen tot en met 10 mei via de website hun stem uitbrengen. De prijzen worden op 25 mei digitaal uitgereikt op het REM-Eiland in Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.